Avek sponsort Fleur

Door 8 april 2019Nieuws

Fleur Schouten

Op naar Tokyo 2020

Ik ben Fleur Schouten en ben 17 jaar.
Ik ben geboren met een misvormd rechter onderbeen en toen ik bijna 1 was hebben ze het geamputeerd. Sinds dien loop ik op een prothese. Vanaf mijn 10e doe ik aan atletiek en daar gebruik ik een blade bij.

Mijn onderdelen zijn 100m sprint en verspringen. Ik train nu bij Team Para Atletiek in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor dit jaar is het belangrijkste doel het WK in Dubai te halen. Mijn droom is deelname aan de Paralympische Spelen 2020 in Tokyo.

Sinds afgelopen jaar ben ik Nederlands recordhouder verspringen in mijn klasse (T63) met een afstand van 3,96 meter. Op het EK 2018 in Berlijn heb ik met verspringen brons veroverd. Naast het sporten volg ik de opleiding Sport en Coaching aan de Johan Cruijff Academie in Amsterdam. Avek Haarlem sponsort een blade voor mij. Deze is momenteel in bestelling. Als deze er is laat ik graag weer van mij horen.

Ik ben Avek Haarlem heel dankbaar voor de sponsoring die me helpt om mijn droom waar te maken.
Je kunt me volgen op facebook: @Fleur Schouten en Instagram @para_atleet

Neem contact op

AVEK Haarlem BV
Tel: 023-553 99 10
E-mail: info@avek-haarlem.com