Avek Haarlem wint de Goldene Tulpe 2018

De meest aansprekende stand

Avek Haarlem heeft afgelopen maand, op de Hannover Messe de “Goldene Tulpe” ontvangen voor de meest aansprekende stand op het Nevat/ metaalunie collectief! ’s werelds grootste industriebeurs met meer dan 5.000 exposanten trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.

Ron Abels (commercieel directeur) en Rene Verra (verkoop) ontvingen de prijs uit handen van Mindel van Gijzel van het Mikrocentrum.

Een duidelijke boodschap

Een internationale jury,  bestaande uit afgevaardigden van brancheorganisaties, de internationale vakpers en marketingspecialisten van de beursorganisatie,  heeft tijdens de beursdagen alle deelnemende exposanten op het Nederlands collectief onder de loep genomen. Daarbij werd onder andere gekeken naar de uitstraling van de stand, de boodschap die uitgestraald wordt, de gekozen focus en of de corebusiness van de exposant daarbij ook direct helder wordt. Tevens is gekeken of de stand begaanbaar is voor bezoekers is en of de standbemanning bezoekers alert benaderde en een proactieve aannamen.

Avek Haarlem won hiermee dit jaar de eerste prijs en is daarmee ontzettend trots. Het afgelopen jaar deed Avek Haarlem voor het vierde achtereenvolgende jaar mee aan de Hannover Messe en is blij dat het harde werken beloond werd!

Mede standhouders kwamen volop Avek feliciteren en waren ook ontzettend trots op het Team van Avek. Des de moeilijker zal het worden hier volgend jaar overheen te komen!

Neem contact op

AVEK Haarlem BV
Tel: 023-553 99 10
E-mail: info@avek-haarlem.com